Termometr tarczowy





Opis
Termometr tarczowy czerwony
Termometr kuchenny do sprawdzania temperatury podczas pieczenia/gotowania. Posiada czujnik pomiaru na końcu metalowego szpikulca. Zakres od 0 do 100°C. Bardzo dokładny. Błyskawiczny czas reakcji.
Długość 14 cm.
Niezbędnik każdego mateisty, gdyż dobrana temperatura wody to podstawa smacznej yerby.
Zalanie suszu yerba mate wrzątkiem spowodowałoby tzw. zabicie yerby. Pierwsze zalanie byłoby bardzo mocne, ale równocześnie yerba straciłaby większość swoich właściwości. Dodatkowo susz w naczynku zbiłby się bardziej i woda filtrowałaby się ciężej. Najlepsza temperatura wody do zalania yerby polecana przez producentów to ok. 70-85°C.
Cechy produktu
Ilość sztuk w opakowaniu | 1 |
Wymiary: wysokość / szerokość / głębokość | wysokość: 14 cm |
Materiał | stal nierdzewna |
Kolor | czerwony |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.