Kyoto Creamy espresso 250g kawa ziarnista do ekspresu i kawiarki





Opis
Kyoto Creamy espresso 250g kawa ziarnista
Charakterystyka kawy
data palenia | 2023.08.16 |
palarnia | Kyoto Coffee |
typ kawy | blend 100% arabika |
typ palenia | espresso ekspres / kawiarka |
palenie | średnie+ |
profil sensoryczny |
czekolada mleczna orzech laskowy niska kwasowość |
Opis kawy
Mieszanka będąca połączeniem wysokiej jakości organicznych ziaren z Peru, wybornego brazylijskiego Santosa i dużych, słodkich ziaren z Hondurasu.
Kompozycja ta zaowocowała kawą pozbawioną kwasowości, o wyraźnym czekoladowym profilu. Do tego kremowe, orzechowe nuty. Strzał w "10" dla miłośników bardziej klasycznych smaków espresso.
Polecane metody zaparzenia kawy Kyoto Creamy
ekspres kolbowy
ekspres automatyczny
kawiarka
French Press
Sprawdź jak zmielić kawę odpowiednio do różnych metod parzenia
Cechy produktu
Data palenia (miesiąc) | 2023/08 |
Zalecana metoda parzenia | ekspres, kawiarka, french press |
Stopień palenia | średni do średni + |
Producent | Kyoto |
Arabica / Robusta | 100% Arabica |
Waga | 250g |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.