Koppi Red Clay espresso kawa ziarnista 250g do ekspresu i kawiarki





Opis
Koppi Red Clay espresso 250g kawa ziarnista speciality
Szczegóły
Palarnia | Szwecja |
Pochodzenie | blend: Brazylia Kostaryka |
Rodzaj | kawa ziarnista |
Rodzaj palenia | ekspres / kawiarka |
Stopień palenia | średni |
Skład kawy | Arabika 100% |
Waga | 250g |
Profil kawy | czekolada nugat karmel |
Data palenia: | 2021/12/21 |
Opis kawy Koppi Red Clay
Red Clay to blend ziaren z Brazylii i Etiopii, dający espresso o bardzo wyraźnym i bogatym smaku, z nutami czekolady, nugatu, karmelu i bardzo delikatną kwasowością, która dodaje kawie przyjemnej "zadziorności".
To jeden z najfajniejszych blendów do espresso, jakie znamy.
Kawa równie zachwycająco smakuje z dodatkiem mleka - flat whit, latte, czy cappuccino mają doskonały balans.
Ta wersja Red Clay to:
- 90% Prima Vera, Brazil
- 10% Hunkute, Ethiopia
Polecane metody zaparzenia kawy Koppi Red Clay
ekspres kolbowy
ekspres automatyczny
kawiarka
French Press
Sprawdź jak zmielić kawę odpowiednio do różnych metod parzenia
Cechy produktu
Producent | Koppi |
Producent (kraj) | Skandynawia |
Rodzaj kawy | Ziarnista |
Arabica / Robusta | 100% Arabica |
Jakość kawy | Speciality |
Single Origin / Blend | Blend |
Pochodzenie ziaren | Blend |
Stopień palenia | średni |
Zalecana metoda parzenia | ekspres, kawiarka, french press |
Waga | 250g |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.