Johan & Nyström La Bomba Espresso 500g kawa ziarnista do ekspresu i kawiarki





Opis
Johan & Nyström La Bomba Espresso 500g kawa ziarnista
Szczegóły
Palarnia | Szwecja |
Pochodzenie | Blend |
Rodzaj | kawa ziarnista |
Rodzaj palenia | espresso / kawiarka |
Stopień palenia | średni |
Skład kawy | Arabika 60% Robusta 40% |
Waga | 500g |
Profil smaku | kakao niska kwasowość |
Data palenia | 2021/11/11 |
Opis kawy La Bomba Espresso
La Bomba jest jak mocna i ziemista bomba smakowa z wyraźnymi nutami kakao i niską kwasowością.
Z tych ziaren przyrządzisz kawę z wyraźnymi korzeniami włoskiej kultury espresso. Jeśli kiedykolwiek piłeś espresso w małych kawiarniach na południu Włoch, zwłaszcza w Neapolu, wiesz, jak smakuje to espresso. Miło też pić z cukrem... jak Włosi.
Polecane metody zaparzenia kawy Johan & Nyström La Bomba
ekspres kolbowy
ekspres automatyczny
kawiarka
French Press
Sprawdź jak zmielić kawę odpowiednio do różnych metod parzenia
Cechy produktu
Data palenia | 2021/01 |
Producent | Johan & Nyström |
Producent (kraj) | Skandynawia |
Rodzaj kawy | Ziarnista |
Arabica / Robusta | Arabica z Robustą |
Jakość kawy | Speciality |
Single Origin / Blend | Blend |
Pochodzenie ziaren | Blend |
Stopień palenia | średni |
Zalecana metoda parzenia | Ekspres / Kawiarka |
Waga | 500g |
EAN | 7350045060365 |