HAYB Kolumbia La Cinta espresso 250g kawa ziarnista speciality
towar niedostępny






Opis
HAYB Kolumbia La Cinta espresso 250g
Charakterystyka
data palenia |
2023.06.29
|
palarnia | |
pochodzenie | |
region |
Tolima
|
uprawy |
1700 m n.p.m.
|
odmiana | Caturra |
proces | |
typ palenia | |
palenie | |
profil sensoryczny |
|
ocena |
88.5 pkt SCA
|
Opis
To idealnie zrobiony natural, obróbka podbija słodycz, a to trochę jak podciągnięte basy w Twoim ulubionym kawałku, ale nie takie, które przykryją główną linię melodyczną i wybiją Ci szyby w aucie. Intensywność tej kawki robi z niej dobry materiał na kawę na zimno (bo to, że na ciepło jest bajka, to wiadomo).
Częstuj się tym koktajlem urodzinowym – dobry, naprawdę słodki!
HAYB Kolumbia La Cinta – to jedna z kaw urodzinowych!
Każda z kaw urodzinowych jest dostępna w wypale pod przelew i pod espresso – wybierz sobie, jak chcesz parzyć, bo jak się bawić, to na grubo!
Polecane metody zaparzenia kawy HAYB Kolumbia La Cinta
ekspres kolbowy
ekspres automatyczny
kawiarka
French Press
Sprawdź jak zmielić kawę odpowiednio do różnych metod parzenia
Cechy produktu
Data palenia (miesiąc) | 2023/06 |
Zalecana metoda parzenia | ekspres, kawiarka, french press |
Stopień palenia | jasny |
Producent | HAYB |
Pochodzenie ziaren | Kolumbia |
Arabica / Robusta | 100% Arabica |
Proces | sucha / natural |
Waga | 250g |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.