HAYB Kenia Karani espresso 250g kawa ziarnista speciality





Opis
HAYB Kenia Karani filtr 250g
Charakterystyka
data palenia |
2023.06.29
|
palarnia | |
pochodzenie | |
region |
Kirinyaga
|
uprawy |
1600 m n.p.m.
|
odmiana | SL28 SL34 |
proces | |
typ palenia | |
palenie | |
profil sensoryczny |
|
ocena |
88.25 pkt SCA
|
Opis
Myta Kenia. Mamy tu klasyczną, kompociastą Keniuszkę, taką, co wejdzie pięknie na ciepło, cudownie się sprawdzi na zimno. Taka, co nie zawiedzie.
Kawy z Kenii mają tę piękną owocowość, wakacyjną, letnią – jak na działce, w ogródku u babci – wybierz swoje najpiękniejsze doświadczenia owocowego lata i to będzie ona. Tu nie jest inaczej, bardzo na teraz, pięknie uśmiechnięta kawka, jak deser z owoców!
HAYB Kenia Karani – to jedna z kaw urodzinowych!
Każda z kaw urodzinowych jest dostępna w wypale pod przelew i pod espresso – wybierz sobie, jak chcesz parzyć, bo jak się bawić, to na grubo!
Polecane metody zaparzenia kawy HAYB Kenia Karani
ekspres kolbowy
ekspres automatyczny
kawiarka
French Press
Sprawdź jak zmielić kawę odpowiednio do różnych metod parzenia
Cechy produktu
Data palenia (miesiąc) | 2023/06 |
Zalecana metoda parzenia | ekspres, kawiarka, french press |
Stopień palenia | średni do średni + |
Producent | HAYB |
Pochodzenie ziaren | Kenia |
Arabica / Robusta | 100% Arabica |
Proces | mokra / washed |
Waga | 250g |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.