


Kategorie
Producent
-
3fe Coffee | Third Floor Espresso (5)
-
Arcaffe (13)
-
Audun Coffee (19)
-
Bazzara (5)
-
Bialetti (5)
-
Bontadi (5)
-
Caffé Mauro (3)
-
Coffee Hunter (52)
-
Coffee Plant (8)
-
Ekaf (2)
-
Father's Coffee Roastery (9)
-
Figa Coffee (7)
-
Gardelli Specialty Coffees (9)
-
Gimoka (6)
-
Hard Beans (23)
-
HAYB (43)
-
Illy (9)
-
Java Coffee Roasters (14)
-
Johan & Nyström (14)
-
Kafar (10)
-
Kawuszka (10)
-
Kimbo (13)
-
Koppi (2)
-
Kyoto (13)
-
La Brasiliana (3)
-
La Cabra (4)
-
Lavazza (21)
-
Le Piantagioni del Caffè (21)
-
Lucaffe (2)
-
Manufaktura kawy (29)
-
Palarnia Braci Ziółkowskich (21)
-
Pellini (12)
-
Piu (6)
-
Rocket Bean Roastery (5)
-
The Barn (9)
-
Vergnano (9)
-
Workshop Coffee (4)
-
Zavida (3)
mielenie na życzenie
Ziarnista / Mielona
Arabica / Robusta
Pochodzenie
Region
-
- (178)
-
Acatenango (3)
-
Aceh (1)
-
Antioquia (2)
-
Agaro (1)
-
Apaneca Ilamatepec (4)
-
Aterradinho (1)
-
Bugisu (1)
-
Cajamarca (2)
-
Campo das Vertentes (3)
-
Cauca (2)
-
Caicedo (1)
-
Central Valley (1)
-
Cerrado Mineiro (19)
-
Chanchamayo (2)
-
Farallones (3)
-
Gedeb (1)
-
Gedeo (1)
-
Gakenke (5)
-
Gitwe (1)
-
Guji (9)
-
Huehuetenango (10)
-
Huila (4)
-
Huye District (1)
-
Jimma Zone (2)
-
Jinatega (1)
-
Kerinci (1)
-
Kiambu County (1)
-
Kirinyaga (3)
-
Kivu Lake (2)
-
La Libertad (1)
-
La Palma (1)
-
La Paz (3)
-
Mantiqueira de Minas (2)
-
Marcala (5)
-
Minas Gerais (7)
-
Minova (2)
-
Mococa (1)
-
Mogiana (7)
-
Muhanga (1)
-
Nensebo (1)
-
Nuevo Segovia (1)
-
Nyamasheke (1)
-
Prowincja Północna (3)
-
Quindìo (1)
-
Rio Tambo (1)
-
Rushashi (1)
-
Santa Barbara (8)
-
Santa Rosa (2)
-
Sidama (2)
-
Sidamo (1)
-
Sonsonate (1)
-
South West (1)
-
Southern Province (1)
-
Sul de Minas (1)
-
Tarrazu Valley (1)
-
Thika (1)
-
Thunguma (1)
-
Tolima (1)
-
Veracruz (4)
-
West Valley (3)
-
Western Province (1)
-
Yirgacheffe (8)
Odmiana botaniczna
-
- (178)
-
Andung Sari (1)
-
Batian (1)
-
Bourbon (21)
-
Castillo (5)
-
Catuai (17)
-
Caturra (24)
-
Costa Rica 95 (1)
-
Geisha (1)
-
H3 (1)
-
Heirloom (18)
-
Java (1)
-
Kent (2)
-
Kurmue (1)
-
Maragogype (1)
-
Marysabel Caballero (1)
-
Mundo Novo (14)
-
Pacamara (1)
-
Pacas (3)
-
Pache (1)
-
Pink Bourbon (2)
-
Red Bourbon (9)
-
Red Catuai (2)
-
Ruiru 11 (1)
-
Sarchimor (1)
-
Sigarar Utang (1)
-
SL28 i SL34 (5)
-
Tabi (1)
-
Typica (3)
-
Villa Sarchi (2)
-
Wolisho (3)
-
Yellow Bourbon (9)
-
74110 (1)
Obróbka
Stopień palenia
Zalecana metoda parzenia






Kawy przeznaczone do French Press
Budowa zaparzacza typu French Press jest bardzo prosta, ale pozwala na wydobycie z każdej drobiny kawy całego bogactwa aromatu i smaku. Wystarczy kilka minut i można cieszyć się wyjątkową filiżanką gorącego, czarnego naparu w zaciszu swojego domu! Do tej metody parzenia przydaje się kawa grubo mielona, z której wydobędzie się zdecydowany smak.
French Press: prosty sposób na doskonałą kawę – wybierz swoją ulubioną
Oferujemy najlepszą gatunkowo kawę, którą można z powodzeniem przygotowywać za pomocą French Pressa. Kawa odpowiednia do French Press jest uniwersalna i często także może być wykorzystywana do innych metod parzenia, jakich jak ekspresy przelewowe a nawet ciśnieniowe. Uważnie dobraliśmy każdy produkt i zadbaliśmy o różnorodność. Prezentujemy mieszanki lekkie, owocowe w smaku bądź głębokie, z lekko gorzkimi nutami. Znajdź swój ulubiony rodzaj kawy i rozkoszuj się tym wspaniałym napojem każdego dnia!

